Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pracovní boty

Může být pracovní obuv kvalitní a komfortní? Není to luxus?

Pracovní, profesní nebo ochranná obuv Vás bude v zaměstnání doprovázet doslova na každém kroku a po celou pracovní dobu. Chcete se soustředit na práci nebo nadávat na pracovní boty?

Pracovní obuv by měla splňovat specifické požadavky pracovních činností a zároveň splňovat vysoké nároky kladené na komfort. Také zajímavý design a módní trendy mají stále narůstající vliv na výběr pracovní obuvi. Velká část zákazníků a zejména firmy však považují za základní hledisko cenu.

 

praha_4.jpg

Může však být pracovní obuv laciná?

Ano, může být laciná, ale bude z nekvalitních materiálů, špatně konstrukčně řešená a zdravotně závadná. O takové obuvi se mezi obchodníky říká, že je "vykradená". Je prokázáno, že existuje přímá úměra mezi kvalitní, pohodlnou obuví a výkonností zaměstnance. Opravdu kvalitní a plně vybavená pracovní obuv nemůže být ve skutečnosti levná. Zařazují-li výrobci obuv do "Ekonomické varianty" potom tím myslí obvykle optimální kompromis mezi kvalitou a cenou, nikoliv, že je laciná.

Dalším důvodem proč nemůže být opravdu kvalitní pracovní obuv laciná je skutečnost, že výroba pracovní a ochranné obuvi je zásadně ovlivněna příslušnými normami a předpisy, které musí splňovat (na rozdíl od ostatních typů ze segmentu obuvi).

Kde si můžete vybrat a koupit pracovní obuv?

Vybrat a koupit si pracovní obuv můžete v eShopu na: www.oopp.cz a nebo v obchodech firmy:

PÍCHA Safety, s.r.o.

PRAHA 3 - V okruží 2158, tel.: 266 313 167
MĚLNÍK - Českolipská 1094, tel.: 315 623 322
SEDLČANY – 28. října 7 (Pasáž), tel.: 318 820 743

picha_logo_.jpg